دستکم ۵ تجمع اعتراضی برگزار شد

روز گذشته، بیش از ۱۵۰ نفر از کادر کمک بهیاری، بهیاری و پرستاری بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر، کارگران ملی فولاد اهواز، کارگران دو کارخانه «کنتورسازی ایران» و «متالوژی پودر ایران» در قزوین و تعدادی از فعالان صنفی معلمان در شهریار در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از فارس مورخ ۲۳ سفند ۱۳۹۶، بیش از ۱۵۰ نفر از کادر کمک بهیاری، بهیاری و پرستاری بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر در محوطه بیمارستان دست به تجمع زدند.

تجمع‌کنندگان در حالی که با داشتن پلاکاردهایی با مضامین “دانشگاه مطالبات معوقه را پرداخت کند” و “این تجمع صنفی است”، از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خواستار پرداخت معوقاتشان شدند.

آنها معتقدند که در آستانه سال نو بخش عمده‌ای از اضافه‌کار ماهانه و کارانه آنها پرداخت نشده و با وجود این که کمتر از یک هفته به پایان سال زمان وجود ندارد، ضروری است که دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نسبت به پرداخت این مطالبات اقدام کنند.

یکی از پرستاران معترض به سیاست‌های وزارت بهداشت در طرح قاصدک و طرح تحول سلامت که خواست نامش فاش نشود در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بوشهر اظهار داشتند: “جدا از سیاست‌های غلط وزارت بهداشت در طرح تحول سلامت که سبب فاصله‌گیری نجومی حقوق بین پرستاران و پزشکان شده، همان میزان اندک پرداختی به پرستاران نیز به درستی انجام نمی‌شود”.

وی افزود: “در اواخر دهه هشتاد و اوائل دهه نود، بر اساس برنامه‌ریزی وزارت بهداشت و درمان در طی آن سال‌ها تمامی مطالبات پرستاران به شکل ماهانه و به روز پرداخت می‌شد اما طی ۶ سال گذشته و به خصوص دو سال گذشته مطالبات آنها با وقفه‌های طولانی پرداخت می‌شود”.

یکی دیگر از پرستاران بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بوشهر بیان کرد: “بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر هر دو تا سه ماه یک بار بین ۳۰ تا ۴۰ درصد اضافه‌کار مربوط به اوائل امسال را پرداخت کرده است در حالی که در پرداخت سایر معوقات پرسنلی کار چندانی انجام نمی‌دهد”.

وی ادامه داد: “به دلیل این که پرداخت‌ها به موقع و دیر به دیر و با درصد پایین انجام می‌شود، حتی نمی‌دانیم که سطح مطالبات ما از بیمارستان چه میزان است”.

این پرستار معترض به پرداخت‌های نامنظم بیمارستان بیان کرد: “اگر پرستاری معترض به پرداخت اضافه‌کار است حرف بی‌راهی نیست چون بابت یک ساعت آن باید در بیمارستان حضور داشته باشد و به مانند سایر دستگاه‌های اداری از جمله بخش اداری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیست که ماهانه بدون حضور در اداره بین ۶۰ تا ۸۰ ساعت اضافه‌کار دریافت می‌کنند”.

پرستار دیگری که خواست نامش فاش نشود به خبرنگار خبرگزاری فارس در بوشهر اظهار داشت: “تعداد فراوانی از پرستاران بیمارستان به دلیل فشردگی و سختی شرایط کار حاضر به اضافه‌کار و دادن شیفت‌های اضافی نیستند اما به دلیل کمبود نیرو به ناچار اضافه‌کار می‌ایستند و دانشگاه نیز به راحتی حقوق آنها در این بخش را معوق می‌کند”.

وی ادامه داد: “در بین پرستاران، افرادی وجود دارد که بالای دوهزار ساعت اضافه‌کار دارند اما دانشگاه اقدامی به پرداخت این معوقات نمی‌کند”.

تلاش برای ارتباط با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای دریافت نقطه نظراتشان در این بخش تاکنون بی‌فایده بوده است.

کارگران گروه ملی فولاد اهواز خیابان منتهی به استانداری خوزستان را مسدود کردند

به گزارش ایلنا مورخ ۲۳ سفند ۱۳۹۶، تجمع اعتراضی کارگران ملی فولاد اهواز مقابل استانداری خوزستان و خیابان های اطراف آن امروز هم ادامه داشت.

کارگران گروه ملی فولاد اهواز در تجمع امروز چهارشنبه ۲۳ اسفندماه مقابل استانداری خوزستان، خواهان پرداخت مطالبات حقوقی خود اعم از: “حقوق معوقه، پاداش، عیدی و بیمه شدند”.

این کارگران در این اعتراض خیابان مواصلاتی استانداری خوزستان را با نشست زنجیروار خود مسدود و با سردادن شعارهایی خواهان حضور استاندار خوزستان شدند.

تجمع همزمان کارگران کنتورسازی و متالوژی پودر در شهر قزوین

به گزارش ایلنا مورخ ۲۳ سفند ۱۳۹۶، در ادامه بی‌توجهی به مطالبات مزدی کارگران دو کارخانه «کنتورسازی ایران» و «متالوژی پودر ایران» برخی کارگران این دو واحد صنعتی تجمع کردند.

در ادامه بی‌توجهی به مطالبات مزدی کارگران دو کارخانه «کنتورسازی ایران» و «متالوژی پودر ایران» شماری از کارگران این دو واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی البرز صبح امروز (۲۳ اسفند ماه) در نقاط جداگانه شهر قزوین تجمع کردند.

در تجمع نخست، گروهی از کارگران کارخانه کنتورسازی در ادامه پیگیری‌های صنفی خود، در محوطه این کارخانه تجمع کردند.

کارگران حاضر در این اجتماع مدعی هستند که حدود ۹ ماه مطالبات مزدی طلبکارند. این عده، عیدی سال جاری (۹۶) و سال گذشته (۹۵) خود را نیز از کارفرما طلبکارند.

به گفته کارگران کنتورسازی، از مجموع ۹ ماه مطالبات مزدی، ۵ ماه مربوط به سال ۹۵ و ۴ ماه آن مربوط به نیمه دوم سالجاری می‌شود که باوجود جابجایی کارفرما هنوز این بی‌نظمی ادامه داد.

همچنین به نقل ازمعترضان گفته می‌شود؛ جدا از مطالبات ۲۲۰ کارگر کنتورسازی، ۶۰ نفر از همکاران آنها که در کارخانه لامپ کم‌مصرف ایرانیان (از شرکت‌های زیرمجموعه کنتورسازی) فعالیت دارند، مطالباتی مشابه کارگران کنتورسازی دارند.

از سوی دیگر کارگران کارخانه «متالوژی پودر ایران» در ادامه پیگیری‌های صنفی خود، تجمعی اعتراضی دیگری را در مقابل ساختمان استانداری استان قزوین برپا کردند.

در مورد مطالبات صنفی کارگران «متالوژی پودر ایران» نیز گفته می‌شود؛ وضعیت نامعلوم معوقات مزدی باعث شده است تا شماری از این کارگران تجمع صنفی برپا کنند.

این کارگران می‌گویند در حال حاضر شش ماه دستمزد دریافت نکرده‌اند و عیدی و سنوات پایان سال خود را نیز از کارفرما طلبکارند.

تجمع جمعی از معلمان مقابل هنرستان اندیشه‌ی شهریار

به گزارش ایلنا مورخ ۲۳ سفند ۱۳۹۶، تعدادی از فعالان صنفی معلمان مقابل هنرستان اندیشه در شهریار تجمع کردند.

صبح روز (بیست و سوم اسفند) حدود چهل نفر از معلمان و فعالان صنفی، مقابل هنرستان اندیشه‌ی شهریار (محل کار محمد حبیبی) تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان خواستار مداخله وزیر آموزش و پرورش برای آزادی این فعال صنفی شدند.

این تجمع تا حدود ساعت ۱۵ ادامه داشت.

محمد حبیبی، دوازدهم اسفند در محل کارش در هنرستان اندیشه‌ی شهریار بازداشت شد.