دستکم ۹ تجمع اعتراضی برگزار شد

امروز، تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند تبریز، جمعی از اعضای تعاونی مسکن اتوبوسرانی مقابل شورای شهر تهران، جمعی از سرمایه گذاران مجتمع تجاری آدینه رشت مقابل استانداری گیلان، جمعی از کارگران شاغل در بخش های خدمات شهری شهرداری منطقه سه آبادان مقابل ساختمان شهرداری این شهر، جمعی از پیمانکاران شهرداری کلیه مناطق تهران مقابل ساختمان شهرداری تهران، جمعی از کارگران شرکت فولاد اهواز، جمعی از مالباختگان موسسه کاسپین در شهر رشت، جمعی از دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل در آستانه روز دانشجو نسبت به ناکارآمدی‌های موجود در کشور و جمعی از شهروندان و فعالین مدنی نسبت به وضعیت نامناسب “فرهاد میثمی کنشگر مدنی در زندان اوین”، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایسنا، تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند در اعتراض به کیفیت غذا در محوطه این دانشگاه‎ تجمع کردند.

دانشجویان معترض، علت اصلی تجمعشان را بی‌کیفیتی غذای ارائه شده و پاسخگو نبودن مسئولان نسبت به مطالبات برحق دانشجویان عنوان کردند.

دانشجویان در این تجمع، با سر دادن شعارهایی همچون «دانشجوی باغیرت، اعتراض اعتراض» و «دانشجو می‌میرد، ذلت نمی‌پذیرد»، اعتراض خود را نسبت به کیفیت و نوع غذا و سرویس ارائه شده نشان دادند.

نمایشگر ویدیو

00:00
00:12

تجمع اعضای تعاونی مسکن اتوبوسرانی مقابل شورای شهر تهران

به گزارش ایسنا، صبح امروز جمعی از اعضای تعاونی مسکن اتوبوسرانی مقابل شورای شهر تهران تجمع کردند.

صبح امروز جمعی از اعضای تعاونی مسکن اتوبوسرانی با تجمع مقابل شورای شهر و در حالی که شعار می دادند “شهردار شهر تهران، یک بررسی یک اقدام” و “یک اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه ” خواهان رسیدگی به وضعیت و حل مشکل‌شان شدند.

از سوی دیگر نمایندگان اتحادیه اتوبوسرانی عنوان کردند که پنج سال است مشکل آنها حل نشده و هنوز تعاونی مسکن آنها با مشکلات زیادی روبرو است.

نمایشگر ویدیو

00:00
00:34

تجمع سرمایه گذاران مجتمع تجاری آدینه رشت

به گزارش صدا و سیما، جمعی از سرمایه گذاران مجتمع تجاری آدینه امروز روبروی استانداری گیلان تجمع کردند.

مرکز گیلان حدود ۱۰۰ نفر از سرمایه گذاران مجتمع تجاری آدینه امروز در اعتراض به کندی روند ساخت و ساز در این مجتمع و پاسخگو نبودن مسئولان آن روبروی استانداری گیلان تجمع کردند.

تجمع کنندگان پیگیری مشکل و احقاق حق خود را از مسئولان خواستار شدند.

چند نفر از تجمع کنندگان به نمایندگی از دیگران با مدیرکل امنیتی استانداری گیلان نشست برگزار کردند.

آقای اسماعیل پور در این نشست قول داد: “استانداری پیگیر حل مشکل شان باشد”.

حدود ۸۰۰ نفر از سال ۸۸ در مجتمع تجاری آدینه که کنار مصلای امام خمینی رشت در دست ساخت است سرمایه گذاری کردند.

قرار بود واحدهای این مجتمع بعد از ۴ سال به آنان تحویل داده شود اما با گذشت ۹ سال هنوز این کار انجام نشده است.

کارگران شهرداری آبادان خواستار پرداخت حقوق خود شدند

به گزارش ایرنا، جمعی از کارگران شاغل در بخش های خدمات شهری شهرداری منطقه سه آبادان روز سه شنبه برای دومین روز پیاپی با حضور مقابل شهرداری مرکزی پرداخت حقوق و مزایای سه ماه عقب افتاده خود را مطالبه کردند.

حدود ۴۰ نفر از این کارگران روز سه شنبه در اعتراض به دیرکرد شهرداری در پرداخت سه ماه حقوق و دستمزدشان مقابل ساختمان شهرداری مرکزی این شهر تجمع کردند.

این کارگران به خبرنگار ایرنا گفتند: “سه ماه حقوق ، مزایا و اضافه کاری ما پرداخت نشده است و با توجه به شرایط سخت اقتصادی اداره زندگی برای ما دشوار شده است”.

آنان گفتند : “از مسئولان شهرداری آبادان و شورای اسلامی شهر تقاضای رسیدگی به این مشکل و اقدام عاجل در پرداخت حقوق خود را داریم”.

عضو شورای اسلامی شهر آبادان به ایرنا گفت: “پیگیر معوقات کارگران شهرداری آبادان هستیم، همه تلاش شورا و شهردار آبادان پرداخت بخشی از حقوق و معوقات این کارگران تا پایان هفته جاری یا ابتدای هفته آینده است”.

دومین روز تجمع پیمانکاران شهرداری مقابل ساختمان بهشت

به گزارش رکنا، پیمانکاران شهرداری کلیه مناطق تهران در ادامه اعتراضاتشان برای گرفت طلبشان از شهرداری بار دیگر در مقابل ساختمان بهشت تجمع کردند.

صبح امروز سه شنبه ۱۳ آذر ماه سال جاری تعداد زیادی از پیمانکاران شهرداری تهران با توجه به اینکه سالها در انتظار گرفتن طلب‌شان از شهرداری هستند برای گرفتن حق و حقوق‌شان در مقابل ساختمان شهرداری تهران تجمع کردند.

این پیمانکاران روز گذشته نیز در جلوی ساختمان بهشت تجمع کردند و با توجه به اینکه هنوز هیچ یک از مسئولان پاسخگوی مشکلات این پیمانکاران نبودند صبح امروز برای دومین بار در یک هفته مقابل ساختمان شهرداری تهران تجمع کردند.

بنا به این گزارش، این پیمانکاران باگذشت سالها هنوز طلب‌شان را از شهرداری دریافت نکرده‌اند و این برای چندمین بار است که پیمانکاران در جلوی ساختمان بهشت تجمع کرده‌اند.

ادامه تجمعات اعتراضی کارگران شرکت فولاد اهواز

به گزارش هرانا، امروز سه‌شنبه ۱۳ آذرماه ۹۷، بیست و پنجمین روز تجمعات اعتراضی کارگران شرکت فولاد اهواز شکل گرفت.

کارگران معترض در این روز نیز با حضور در مقابل استانداری خوزستان، مقابل دفتر نماینده آیت‌الله علی خامنه‌ای در استان خوزستان و زیر سقف بازار نادری اهواز با سر دادن شعارهایی از جمله “فلسطین، سوریه، عامل بدبختیه”، “کارگر می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد”، “کارگر زندانی آزاد باید گردد”، “می‌ایستیم می‌میریم حقمان را می‌گیریم”، “کشور ما دزد خونه است توی جهان نمونه است”، “ما کارگران آهنیم ریشه ظلمو می‌کنیم”، “نه تهدید نه زندان دیگه فایده نداره”، “مشکل ما حل نشه اهواز قیامت می‌شه”، “کلیدساز دروغگو کلید تدبیرت کو” و “نه حاکم نه دولت نیستن به فکر ملت” خواهان رسیدگی به مطالباتشان شدند.

زنان و اعضای خانواده این کارگران نیز در این تجمعات حضور چشمگیری داشته‌اند.

خواسته اصلی کارگران ”لغو خصوصی سازی، واگذاری شرکت به بخش دولتی، آزادی کارگران زندانی و پرداخت دستمزدهای معوقه” است.

در حالی که برخی مسئولین دولتی طی روز‌های اخیر خبر از پرداخت دو ماه از حقوق معوقه کارگران داده‌اند، به گفته منابع کارگری، کارگران تاکنون حقوق معوقه خود را دریافت نکرده‌اند و در عین حال، خبری از راه‌اندازی تولید در این واحد نیست و دو ماه حقوق معوقه تنها برای ۱۲۰ تن از کارگران پرداخت شده است.

در ادامه حمایت اقشار مختلف از تجمعات کارگران روز جاری نیز دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در حمایت از کارگران معترض در استان خوزستان تجمع کرده و شعارهایی در حمایت از آنان سر دادند.

همچنین جمعی از دانشجویان دانشگاه پلی‌تکنیک تهران نیز در حمایت از معلمان و کارگران تجمع برگزار کرده و با سردادن شعارهایی خواهان آزادی کارگران، معلمان و دانشجویان زندانی شدند.

گروه ملی صنعت فولاد توسط گروه سرمایه‌گذار امیرمنصور آریا در اهواز اداره می‌شد. به گفته کارگران بعد از تشکیل پرونده قضایی برای متهم پرونده که اعدام شد، این واحد صنعتی زیر نظر قوه قضاییه قرار گرفت و بعد به بخش خصوصی منتقل شد.

کارگران فولاد خوزستان که در روزهای قبل مقابل استانداری تجمع کرده بودند، چند ماه است که حقوق نگرفته‌اند. آنها اواخر سال گذشته نیز در اعتراض به عدم دریافت حقوق، دست به تجمع اعتراضی زده بودند.

کارگران فولاد خوزستان در اعتراضات خود از کارکنان معترض شرکت نیشکر هفت‌تپه که آنها هم مدت‌هاست حقوق دریافت نکرده‌اند، حمایت کردند و خواهان آزادی بازداشت شدگان تجمعات نیشکر هفت تپه شدند.

اعتراض مالباختگان موسسه کاسپین رشت/ ویدئو

به گزارش هرانا، امروز سه‌شنبه ۱۳ آذر، جمعی از مالباختگان موسسه کاسپین در شهر رشت، اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.

اعتراض سپرده‌گذاران موسسه‌های مالی و اعتباری از دو سال پیش آغاز شد و دولت و بانک مرکزی پرداخت مطالبات سپرده‌گذاران از طریق بانک‌های دولتی و خصوصی را متعهد شدند.

بر اساس ادعای بانک مرکزی تا به حال مطالبات بیش از ۹۵ درصد سپرده‌گذاران پرداخت شده است.

نمایشگر ویدیو

00:00
00:35

نمایشگر ویدیو

00:00
00:25

نمایشگر ویدیو

00:00
00:39

اعتراض دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل

به گزارش هرانا، امروز سه‌شنبه ۱۳ آذر، دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل در آستانه روز دانشجو، در اعتراض به ناکارآمدی‌های موجود در کشور دست به تجمع اعتراضی زدند.

دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل در محوطه‌ی دانشگاه با برگزاری تجمع اعتراضی و تریبون آزاد به استقبال ۱۶ آذر (روز دانشجو) رفتند، دانشجویان با سردادن شعار و برافراشتن پلاکارد به کالایی‌سازی آموزش و سرکوب دانشجویان و کارگران اعتراض کردند.

دانشجویان در ابتدای این تجمع بنا به سنت همیشگی تجمع‌های اعتراضی جنبش دانشجویی دور هم حلقه زدند و سرود یار دبستانی را یک‌صدا خواندند، سپس با سردادن شعارهایی هم‌چون “دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد”، “زندانی سیاسی آزاد باید گردد” و “دانشجو کارگر اتحاد اتحاد” مقدمات برگزاری تریبون آزاد را آماده کردند.

در پشت تریبون پلاکاردی با عنوان “دانشگاه زنده است” نصب شد و با لکه‌های قرمزرنگ به نشانه‌ی خون‌های ریخته‌ی جنبش دانشجویی مزین شده بود.

در این تجمع اعتراضی بیانیه‌ای نیز توسط دانشجویان قرائت شد که در بخشی از آن آمده است “۱۶ آذر امسال ما دانشجویان سالن‌های آمفی خود را ترک کرده و به صحن دانشگاه آمدیم تا با صدایی رسا و بلند به همه‌ی اقتدارگرایان اعلام کنیم علی رغم تمامی صدمات و حملات، دانشگاه همچنان ایستاده و پابرجاست و این آخرین سنگر آزادی در برابر ظلم و ستم و خفقان پا پس نخواهد کشید.”. دانشجویان در این بیانیه همچنین بر ضرورت بازنگری قانون اساسی تاکید کردند.

متن کامل این بیانیه که در انتهای این تجمع قرائت شد را در اینجا بخوانید.

نمایشگر ویدیو

00:00
00:40

اعتراض شهروندان و فعالین مدنی به وضعیت نامناسب “فرهاد میثمی”

به گزارش هرانا، صبح امروز سه شنبه ۱۳ آذر، جمعی از شهروندان و فعالین مدنی در اعتراض به وضعیت نامناسب فرهاد میثمی کنشگر مدنی در زندان اوین، با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی در تهران خواستار انتقال وی به بیمارستان شدند.

گفتنی است که روز یکشنبه ۱۱ آذرماه ۹۷، از ورود محمد مقیمی وکیل مدافع فرهاد میثمی فعالین مدنی محبوس در زندان اوین به جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات مطروحه علیه موکلینش جلوگیری شد.

محمد مقیمی وکیل دادگستری ضمن تائید این خبر در گفتگوی کوتاهی به گزارشگر هرانا گفت: “این اقدام به دستور قاضی صلواتی رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران انجام گرفت و دلیل خاصی بابت این موضوع ارائه نشد؛ با توجه به سخت‌گیری‌های روزافزون ریاست این شعبه در ارتباط با اجرای تبصره ماده ۴۸ آیین دادرسی کیفری جدید، می‌توان گفت جلوگیری از ورود من نیز به دلیل “تفسیر موسع” این تبصره ماده است؛ در حالی که این موضوع صرفا مربوط به مرحله تحقیقات مقدماتی است و شامل این جلسه دادگاه نمی‌شود”.

وی همچنین افزود: “به دلیل ممانعت از ورود من و اعلام قبلی موکلینم مبنی بر عدم حضورشان در این دادگاه به جهت غیر قانونی بودن شیوه و زمان ابلاغ، اطلاعی از برگزاری یا عدم برگزاری این جلسه ندارم”.

فرهاد میثمی، فعال مدنی محبوس در بند ۸ زندان اوین از تاریخ ۱۰ مردادماه در اعتراض به بازداشت خود و سلب امکان معرفی وکیل اختیاری دست به اعتصاب غذا زده بود روز چهارشنبه ۴ مهرماه با خشونت و برخلاف میلش به بهداری زندان منتقل شد که به موجب قرنطینه و قطع ارتباط وی با خارج از زندان شد. از وضعیت جسمی او و کیفیت اعتراض او اطلاع دقیقی در دست نیست.